Ключар Варна

Ключар Варна

С повече от 10 години опит в сферата на ключарството, ние от Kluchar-varna.com предлагаме компетентни ключарски услуги, когато става въпрос за поддържане и инсталиране на различни видове заключващи системи и услуги, свързани с тях във Вашия дом, офис или автомобил. Освен на най-често срещаните видове брави със стандартни ключалки, извършваме ремонт и поддръжка и на по-сложни електронни ключалки, цифрови брави, по-специфично заключване на различни видове сейфове, също така автоключарски услуги за почти всички видове и модели автомобили – услуги, изискващи знания в по-специфични области и опит.
Kluchar-varna.com предлага изработка на всички видове ямкови, секретни, касови, тубуларни ключове за дома. Предлагаме също така монтаж или ремонт на битови ключалки за входни или вътрешни врати, монтаж на допълнителни осигурителни заключващи системи. Нашите сертифицирани ключари професионалисти работят внимателно и не нанасят вреди на мебелите около обекта на ремонт/ монтаж. А ако се налага такава дейност, която би могла да навреди, то това бива задължително съгласувано с клиента преди това.

Аварийно отключване на автомобили

Аварийно отключване при изгубени или забравени ключове за Вашата кола, счупен ключ в ключалка на таблото, на вратата или багажника, ключарски услуги при повреда в ключалката и счупен ключ, подмяна на заключващи системи Обадете се на авариен ключарски телефон: 0885 585 050.

Аварийно отключване на адрес

Аварийни ключарски и автоключарски услуги – отключване на адрес на територията на град Варна и областта. Гарантираме Ви коректно отношение и разумни цени!

Как да избера авариен ключар?

Ето как работим ние от Kluchar-varna.com:
Предварителна консултация по телефон. Наш дежурен ключар ще Ви даде легитимно решение на проблема, ако може да разбере от обяснението (максимално точно е хубаво да обясните проблема, вида на заключване, с който имате проблем, марка и други), че е нещо, с което бихте могли да се справите и сами. Ако е нужна намесата на ключар – тогава ще Ви бъде обяснено по-подробно и ще Ви бъде предложена приблизителна цена, както и време, за което ще може да пристигне на място нашия сертифициран ключар. Уверете се сами!